Tid og sted: lør 19. december 2020 kl. 20:00, Musikkens Hus, Aalborg, Musikkens Plads 1, Aalborg

 

OBS: Koncerten er grundet nedlukningen af Aalborg aflyst.

 

Musikkens Hus og Nordkraft Big Band slår i år dørene op til den traditionsrige og hyggelige julekoncert med nogle af landets stærkeste solister i Musikkens Hus’ Intimsal:

I år er vi meget stolte af at kunne præsentere fantastiske Bobo Moreno og det lokale stjerneskud Julia Østergaard. Sammen med Nordkraft Big Band skal de fortolke nogle af de største og mest kendte julesange.

OM BOBO MORENO
Siden slutningen af 1980’erne har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Han er én af Danmarks bedste sangere, og med sin alsidige stemme formår Bobo Moreno at begejstre et hvilket som helst publikum.

OM JULIA ØSTERGAARD
På kort tid har aalborgensiske Julia Østergaard gjort sig bemærket på de danske scener som en sangerinde, der med sin brede musikalske spændvidde formår at drage og fastholde sit publikum på enestående manér. Stemmen rummer en enestående ren og lys klang, der på naturligste vis fremstår så let og legende, at den musikalske inderlighed ikke er at tage fejl af.

OM NORDKRAFT BIG BAND
Nordkraft Big Band er Aalborg og Nordjyllands eget rytmiske ensemble med rødder i den amerikanske big band-tradition. Bigbandet har gennem de sidste par år markeret sig som et af Jyllands førende big bands og har blandt andet arbejdet sammen med Bob Mintzer (USA), John Clayton (USA) og en række danske stjerner.

 

Læs mere om koncerten, og book dine billetter her:
https://www.musikkenshus.dk/kalender/nordkraft-big-band-med-bobo-moreno-2020/