Tid og sted: fre 13. april 2018 kl. 20:00, Kappelborg, Skagen, Skolevej 5, Skagen

KØB BILLETTER

Nordkraft Big Band er stolte af igen at få besøg af den amerikanske bigbandleder og jazzbassist – denne gang vender John Clayton dog tilbage som kunstnerisk leder for Nordkraft Big Band. Han vil være tilknyttet Nordkraft Big Band i 2018 og 2019 og skal arbejde med og udvikle det musikalske og kunstneriske niveau i bigbandet. I den forbindelse skal der naturligvis også spilles koncerter!

Vi lover endnu engang et brag af en koncert, med en af de største nulevende jazzmusikere på den internationale bigband-scene.

Repertoiret vil bestå af Claytons egne bigband-arrangementer, der trækker på Count Basies, Duke Ellingtons og Thad Jones legendariske farver og lydbilleder. Det hele krydres med interessante indslag på kontrabassen fra mesteren selv.

Medvirkende: Nordkraft Big Band, John Clayton (dirigent) og Sæby Bigband (kl. 20.00-20.30)

JOHN CLAYTON
Er blandt andet meget kendt fra sit mangeårige samarbejde med den canadiske pianist og sanger Diana Krall, men med en Grammy på hylden, og yderligere otte nomineringer, kæmper mange andre store artister også om en plads i hans tætpakkede kalender.

Udover rollen som bassist, er Clayton også leder af et de bedste bigbands i USA, The Clayton-Hamilton Jazz Orchestra.

Clayton har arbejdet sammen med Diana Krall, Oscar Peterson Trio, Paul McCartney, Regina Carter, Dee Dee Bridgewater, The Count Basie Orchestra, Queen Latifah, Charles Aznavour, Whitney Houston, Milt Jackson, Monty Alexander og mange andre.