Tid og sted: lør 7. februar 2015 kl. 20:00, Tobaksgården, Assens, Tobaksgården 7, Assens

Billetter: www.billetboxen.dk

Fortryllende og iørefaldende bigband koncert

Med sin charmerende, ukrukkede tilgang til et iørefaldende jazzrepertoire, har Veronica Mortensen i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder. Stemmen er uanstrengt, varm og afslappet, og hun besidder en nærhed i foredraget der er enestående.

Siden udgivelsen af Veronica Mortensens anmelderroste debutalbum “Pieces In A Puzzle” fra 2003, er det blevet til en lang række koncerter i både ind- og udland. Hun har udgivet 4 cd’er i eget navn og er netop nu aktuel med albummet ‘Catching Waves’, der udkom i marts 2013. Kort efter modtog hun en fin anerkendelse for hendes melodiske kompositioner i form af et hæderslegat fra komponistforeningen DanskePopulær Autorer (DPA). Et af numrene fra albummet har desuden været det mest spillede på DR’s radiokanal, P8 Jazz, der stadig spiller hendes musik flittigt.

Denne gang slår Veronica Mortensen sig sammen med det succesrige og anmelderroste Nordkraft Big Band, som har mange store solister, arrangører og dirigenter på cv’et. Bigbandet har blandt andet arbejdet med Nikolaj Bentzon, Szhirley og ikke mindst den verdenskendte, amerikanske bluesguitarist, Robben Ford.

Musikken vil i denne omgang hovedsagligt bestå af Veronicas eget materiale, som befinder sig i grænselandet mellem den nordiske jazzgenre og den mere soulprægede tradition – til lejligheden arrangeret af de anerkendte musikere og arrangører, Peter Jensen og Jesper Riis.

Nordkraft Big Band har altid fokus på det høje kunstneriske niveau og arbejder derfor kun med de bedste dirigenter og mest spændende komponister, arrangører og solister. De bidrager til et højt kunstnerisk niveau og arbejder for, at sikre den kulturelle fødekæde og stimulere det musikalske vækstlag i Nordjylland.

Hent pressemateriale