Tid og sted: man 1. november 2021 kl. 19:30, Studenterhuset, Aalborg, Gammeltorv 10, Aalborg

 

Køb billetter

Entré:
Voksne: kr. 50,00
Gratis med Studiekort/unge u. 16 år.

 

I 2021 er Nordkraft Big Band tilbage med endnu flere koncerter helt tæt på, i de intime rammer på Studenterhuset i Aalborg.
Her kan du opleve Nordkraft Big Bands 17 top tunede musikere folde sig ud i alt fra nyskrevet musik til gamle bigband-klassikere – med andre ord: Der er noget for enhver smag!

Space Bigband Project

Denne gang får vi besøg af Space Bigband Project, der tegnes af Toms Rudzinskis og Kenneth Dahl Knudsen.
De to musikere har netop landet en pladekontrakt med tyske Double Moon Records og er aktuel med helt ny musik og spændende musik.
Til dette projekt er der ligeledes skrevet ny musik, som vi glæder os til at præsentere for Jer.

Medvirkende: Nordkraft Big Band, Tom Rudzinskis (saxofon/komponist) og Kenneth Dahl Knudsen (dirigent/komponist).

 

Toms Rudzinskis
Toms er saxofonist og komponist, der med med en nyskabende og unik lyd i hans spil og kompositioner, regnes for at være en af de førende i Baltikum.

 

Kenneth Dahl Knudsen
Kenneth er bassist og komponist, der ofte leger med de taktarternes forskelligeheder og bygger lag af forskellige metrikker. Kenneth er ydermere en vigtig musikentreprenør i det Aalborgensiske jazzmiljø, hvor han bl.a. står bag koncerter på Center for Dansk Jazzhistorie og “Jazz i Gaden”.

 

Koncerten er en del af vores “Big Band Classics projekt”, der sætter fokus på at få flere unge til at høre jazz- og bigbandmusik. Projektet er støttet af Spar Nord Fonden, Nordea Fonden og Wilhelm Hansen Fonden, samt Statens Kunstfond, Aalborg Kommune, Rebild Kommune, Jammerbugt Kommune og Mariagerfjord Kommune.