Tid og sted: fre 19. maj 2017 kl. 20:00, Musikkens Hus, Aalborg, Musikkens Plads 1, Aalborg

 

Køb billetter

Nordkraft Big Band er meget glad for at kunne præsentere et samarbejde i verdensklasse, når den legendariske, amerikanske tenorsaxofonist Bob Mintzer gæster bigbandet.

Mintzer vil selv være både solist og dirigent på dette spændende projekt, som tager udgangspunkt i noget af hans allerbedste og meget populære musik skrevet for bigband.

Aftenen byder på medrivende musikalitet og fængende bigbandarrangementer toppet med Mintzers spektakulære saxofonspil.

 

BOB MINTZER
Mintzer er kendt som musikeren, komponisten og arrangøren der har et enormt cv. I 1970’erne spillede Mintzer med Buddy Rich’s Bigband, hvor han også skrev og arrangerede numre for bandet. I 1980’erne spillede han i Jaco Pastorius’ bigband Word of Mouth, samt Pastorius’ kvintet med trommeslageren Peter Erskine og trompetisten Randy Brecker. Han er samtidig en fast del af fusionsgruppen Yellow Jackets.

I 1985 dannede han sit eget bigband, som indspillede en række interessante plader op gennem 80’erne til i dag, med en stjernebesætning håndplukket af Mintzer selv. Dette bigband blev en innovativ og nyskabende force i bigbandmusikken, og mange af Mintzers numre og arrangementer hører til “standardskolen” i bigbandmusik i dag – og spilles verden over.

 

 

Ret til ændringer forbeholdes