Tid og sted: tors 4. december 2014 kl. 20:00, Skråen, Aalborg, Teglgårdplads 1, Aalborg

Nordkraft Big Band slår for første gang dørene op til det der gerne skulle blive en god tradition – en fantastisk aften med to af landets største solister, masser af hygge og julemusik i lange baner.

Det nordjyske bigband har i år inviteret ingen mindre end de to prisvindende sangere, Bobo Moreno og Margrete Grarup.

Bobo Moreno er først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.

Margrete Grarup har de sidste 25 år sunget i ind- og udland. Hun har en blanding af ydmyghed og næsegrus respekt og kærlighed til musikken, som betyder at hun først nu selv har accepteret sit omfattende talent. Det er heldigvis ikke for sent, hvis det står til publikum eller store danske jazzkoryfæer som Mads Vinding: ”Et fantastisk talent, som har gemt sig alt for længe oppe i Aalborg”.

Denne gang slår Bobo Moreno og Margrete Grarup sig sammen med det succesrige og anmelderroste Nordkraft Big Band. Cv’et består blandt andet af Nikolaj Bentzon, Szhirley, Veronica Mortensen, Mike Andersen og ikke mindst den verdenskendte, amerikanske bluesguitarist, Robben Ford.

Nordkraft Big Band blev dannet i 2010 for at sætte fokus på den rytmiske musik i Nordjylland. Bigbandets vision er at, fungere som et professionelt ensemble og dermed være med til at styrke kulturinstitutionerne i området, samt at være en fast del af Nordjyllands kulturmiljø. Bigbandets mål er, at have et bredt samarbejde med nationale/internationale kunstnere og arbejde med forskellige genrer, ligesom det er et mål, at samarbejde med forskellige kulturinstitutioner og på den måde inspirere unge og talentfulde musikere i region Nordjylland.


Skråen
Nordkraft, Teglgårdplads 1, 9000 Aalborg

Billetpris: kr. 150,- (inkl. gebyr)
Billetter kan købes på www.billetlugen.dk eller på tlf. 98 12  21 89

 

Arrangør: Nordkraft Big Band

2014-12-04-web-slide-juleshow-006