Tid og sted: lør 27. juni 2020 kl. 13:00, Nibe Havn, Bryggen 53, Nibe

Fri entré!

Fem musikere fra Nordkraft Big Band drager i weekenden 26.-28. juni ud i Aalborg Kommunes sommerland med fantastiske jazzkoncerter.

OM KONCERTEN
Kvaliteten er helt i top, når disse musikere går på scenen. De er til daglig en fast del af Nordjyllands fyrtårn for rytmisk musik – Nordkraft Big Band.
Musikken vil bl.a. være en god blanding af jazz- og bebop-numre fra nogle af de største jazzkometer på den internationale scene.

OM MUSIKERNE
Uffe Markussen (tenorsax), der med et overlegent solospil er en af landet fremmeste bebop-saxofonister. Han har bl.a. en fortid med 20 år som fast musiker i DR Big Bandet. Niels Munk Petersen (trompet) er en ung, eminent musiker, der har trådt sine barnesko i det allernordligste Danmark og nu studerer i Sverige. Theo Hjorth (klaver) mestre tangenterne med en stor dynamik og spændende fraser. Han er en aktiv musiker, ikke mindst i latin-universet. Anders Ammitzbøll (kontrabas), er en fantastisk musiker, der både brillerer med hans solospil og solide basgange. Derfor er han også en aktiv musiker på den danske musikscene. Peter Lund Paulsen (trommer), er en solid ankermand og musiker med et væld af aktive jazzgrupper på CV’et.

OBS
Vi gør iøvrigt venligst opmærksom på, at alle skal holde afstand og følge anvisninger og gældende restriktioner.

 

Koncertrækken er en del af Aalborg Kommunes nye pulje til Sommeraktiviteter i Landdistriktet, som skal være med til at skabe gode sommerferieoplevelser for lokale, besøgende og turister.