Tid og sted: ons 6. oktober 2021 kl. 19:30, Hobro Gymnasium, Amerikavej 5, Hobro

 

Køb billetter her

 

Denne koncert byder på et nyt spændende samarbejde mellem Mariagerfjord Pigekor og Nordkraft Big Band. Vi vil fremføre værker i fællesskab og dertil byder vi hver især på musik fra vores eget repertoire.

Nordkraft Big Band vil bl.a. spille ny musik, som Martin Granum har skrevet til Nordkraft Big Band. Her har han taget udgangspunkt i regionen han selv bor i og ladet sig inspirere af alt fra “Hellerup-ugen” i Skagen til vikingerne på Lindholm Høje.

Martin Granum, guitarist NBB: “Sådan er der ikke blevet skrevet bigbandmusik før. Der kommer til at ske noget i Nordjylland. Jazz er ikke kun København. Musikken vil blive skrevet – ikke bare ”for bigband” men for NORDKRAFT Big Band. Det kan jeg gøre fordi jeg selv spiller med og kender musikerne.

Medvirkende: Nordkraft Big Band og Mariagerfjord Pigekor.

 

Koncerten er en del af vores Big Band Classics-projekt, der sætter fokus på at få flere unge til at høre jazz- og bigbandmusik. Projektet er støttet af Spar Nord Fonden, Nordea Fonden og Wilhelm Hansen Fonden, samt Statens Kunstfond, Aalborg Kommune, Rebild Kommune, Jammerbugt Kommune og Mariagerfjord Kommune.