Tid og sted: tirs 5. oktober 2021 kl. 19:30, Østhimmerlands Ungdomsskole, Skolevej 10, Bælum

 

Billetlink kommer snarest

 

Martin Granum har under title Crazy Nordjylland komponeret ny musik til Nordkraft Big Band. Han har taget udgangspunkt i regionen han selv bor i og ladet sig inspirere af alt fra “Hellerup-ugen” i Skagen til vikingerne på Lindholm Høje.

Koncerten vil ydermere indeholde musik af komponister/arrangører, som Martin har fundet inspiration i. Vi præsenterer denne aften solister fra egne rækker og det hele bliver naturligvis bundet sammen af fine anekdoter og historier fra Martin selv.

Martin Granum, guitarist NBB: “Sådan er der ikke blevet skrevet bigbandmusik før. Der kommer til at ske noget i Nordjylland. Jazz er ikke kun København. Musikken vil blive skrevet – ikke bare ”for bigband” men for NORDKRAFT Big Band. Det kan jeg gøre fordi jeg selv spiller med og kender musikerne.

Medvirkende: Nordkraft Big Band og talentelever fra Rebild Kulturskole.

 

Koncerten er en del af vores Big Band Classics-projekt, der sætter fokus på at få flere unge til at høre jazz- og bigbandmusik. Projektet er støttet af Spar Nord Fonden, Nordea Fonden og Wilhelm Hansen Fonden, samt Statens Kunstfond, Aalborg Kommune, Rebild Kommune, Jammerbugt Kommune og Mariagerfjord Kommune.