Tid og sted: tirs 2. februar 2021 kl. 19:30, Kulturstationen, Skørping, Sverriggårdsvej 4, Skørping

KØB BILLETTER

OBS: Koncerten er flyttet til 6. juni.

Gratis entré for unge u.16/studerende.
Entré for øvrige: 50,00 kr.

I 2021 er Nordkraft Big Band tilbage med endnu flere koncerter helt tæt på, i de hyggelige rammer rundt på regionens spillesteder.
Her kan du opleve Nordkraft Big Bands 17 top tunede musikere folde sig ud i alt fra nyskrevet musik til gamle bigband-klassikere – med andre ord: Der er noget for enhver smag!

 

THE MUSIC OF JOHN CLAYTON

Det er nu et år siden, at vores samarbejde med John Clayton sluttede, efter i 2,5 år at have været i en nærmest lodret stigende udviklingskurve, under hans ledelse. Vi afsluttede samarbejdet med at indspille en plade, som vi forventer udkommer 1. februar.

Vi vil gerne mindes den fantastiske tid med John Clayton i front, ved at spille en hel koncert med hans musik. Du kommer til at oplev nogle af de bedste numre fra John Claytons hånd, men også kompositioner fra bigbandets egne musikere – den store dynamik, spændende klange og et rå-swingende bigband i topform.

Denne aften kan vi ydermere præsentere et hold talentelever fra Rebild Kulturskole, som medvirker på flere numre.

Medvirkende: Nordkraft Big Band og talentelever fra Rebild Kulturskole.

 

Koncerten er en del af vores “Big Band Classics projekt”, der sætter fokus på at få flere unge til at høre jazz- og bigbandmusik. Projektet er støttet af Spar Nord Fonden, Nordea Fonden og Wilhelm Hansen Fonden, samt Statens Kunstfond, Aalborg Kommune, Rebild Kommune, Jammerbugt Kommune og Mariagerfjord Kommune.