Sigurd Barrett og Nordkraft Big Band udskyder koncerten med Sigurd Barrett til 29. maj kl. 15.00.

Det er med stor beklagelse, at vi må flytte koncerten med Sigurd Barrett og Nordkraft Big Band til søndag den 29. maj kl. 15.00.

Sigurd er desværre blevet forhindret i at gennemføre koncerten som først planlagt, og derfor er koncerten nu flyttet til maj måned. Både Nordkraft Big Band, Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn glæder sig til at optræde for hele familien, og vi håber, at alle, der allerede har købt billetter til koncerten, i stedet kan komme søndag den 29. maj kl. 15.00.

Musikkens Hus oplyser, at eventuel refundering af billetter skal finde sted senest mandag den 21. marts 2016. Følg vejledningen nedenfor eller ret henvendelse til billetkontoret.

Info angående billetter

 

Vejledning

Spørgsmål:
Hvad skal jeg gøre med min billet, nu hvor koncerten er udskudt til den 29. maj 2016?

Svar:
Ingenting. Du kan bruge din eksisterende billet til koncerten d. 29. maj 2016, selvom der er påtrykt datoen 19. marts, 2016. Du behøver derfor ikke nogen ny billet for at komme til koncerten. Medbring den gamle billet, da den fungerer som indgangsbillet. Du kommer til at sidde på den samme/de samme pladser til den ny koncertdato.

Spørgsmål:
Er det muligt at få billetten refunderet, hvis jeg er forhindret den 29. maj 2016?

Svar:
Ja. Det er muligt at få refunderet det fulde beløb inkl. billetgebyr frem til og med mandag d. 21. marts 2016. Ønsker du at få refunderet din billet, skal du sende en e-mail til info@musikkenshus.dk. Vi har brug for følgende oplysninger for at refundere billetten: Dine bestillingsoplysninger (navn, telefonnummer og e-mailadresse) og dine bankoplysninger (reg.nr og kontonummer).

Spørgsmål:
Kan jeg få refunderet omkostninger i forbindelse med transport og –hotel?

Svar:
Det er ikke muligt at få refunderet eventuelle omkostninger til transport og ophold. Musikkens Hus refunderer alene prisen på koncertbilletterne inkl. billetgebyr.

 

Bedste hilsner
Sigurd, Bjørnen Bjørn og Nordkraft Big Band