Her er en pressetekst samt billeder (længere nede) til brug for PR for koncerter med Robben Ford & Nordkraft Big Band

 

BLUES I VERDENSKLASSE

ROBBEN FORD & NORDKRAFT BIG BAND

Der er lagt op til en fantastisk aften fuld af bluesmusik i verdensklasse, præsenteret på fornemmeste vis af Robben Ford og akkompagneret af det yderst velspillende Nordkraft Big Band, under ledelse af Jesper Riis.

Robben Ford er en af tidens bedste guitarister. Han er bedst kendt som en fremragende bluesmusiker der trækker autentisk på hele den amerikanske musiktradition, men han ejer samtidig en eksemplarisk evne til at tilpasse sig en stor vifte af andre musikalske genre. Fem gange er Robben Ford nomineret til en amerikansk Grammy, og han har spillet med et hav af artister, som Joni Mitchell, Miles Davis, Bob Dylan, John Scofield og mange andre. Robben Ford udgav i februar sit 19. album i eget navn, ”Bringing It All Back Home”, som har modtaget store roser.

Nordkraft Big Band er Aalborg og Nordjyllands professionelle bigband. Bigbandet har arbejdet med flere store danske artister, bl.a. Nikolaj Bentzon, Martin Preisler og Szhirley. Robben Ford turen 2013 er en yderligere manifestation af bigbandet som et seriøst forehavende.
Nordkraft Big Band samler de bedste jazzmusikere i et professionelt ensemble, som bidrager til et højt kunstnerisk niveau, og samtidig inspirerer og formidler både traditionel og nyskabende rytmisk musikkultur ud til et bredt publikum. Bigbandet arbejder allerede for at sikre den kulturelle fødekæde i Nordjylland, og indgår samarbejder med alle relevante institutioner for at fremme talentudvikling og for at stimulere det musikalske vækstlag.
Nordkraft Big Band er i 2013 bl.a. støttet af Aalborg Kommune, A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968 og Det Obelske Familiefond.

Skriv et svar