TORSDAG 15. DECEMBER KL. 20.00
SKRÅEN, AALBORG
Skråen og Nordkraft Big Band slår traditionen tro dørene op til et fantastisk og hyggeligt Juleshow med nogle af landets største solister.
I år er vi meget stolte af at kunne præsentere den lokale sanger/sangskriver Claus Hassing og den danske sanger- og skuespillerinde Szhirley. Sammen med Nordkraft Big Band skal de fortolke nogle af de største og mest kendte julesange.

Køb billetter


SZHIRLEY

Solisterne til årets Juleshow. Szhirley (Foto, Ida Wang) og Claus Hassing.

Hun debuterede allerede i 1996 med albummet ”I’m Coming”. Siden har hun sunget kor for navne som Den Gale Pose, Outlandish, Miss Mukupa, Søren Sko m.fl. I 1999 sang hun duetterne “Don’t Look For Love” og “I Close My Eyes And Think Of You” med Daniel Shitrit og Jonas Winge Leisner. Sangene var en del af soundtracket til Susanne Biers succesfilm “Den Eneste Ene”. Da filmen blev opsat som musical i 2005, medvirkede Szhirley også.
I 2006 debuterede hun som skuespiller, da hun medvirkede i Østre Gasværks opsætning af “West Side Story”. Szhirley har siden medvirket i flere teater- og musicalopsætninger, samt i DR-julekalenderen ”Julestjerner”, i rollen som Sus’ mor Maria. I 2013 debuterede Szhirley som DR-vært, da hun sammen med Jacob Riising var vært ved børnenes Melodi Grand Prix.
Szhirleys længe ventede andet album “Hjerter Dame” udkom i april 2008 og indeholder blandt andet en coverversion af Anne Linnet-klassikeren “Glor På Vinduer” som Szhirley gik platin med. Efterfølgende kom singlen “Gammel Kongevej” og reddede sig også en platinplade.
I efteråret 2008 medvirkede Szhirley i “Vild Med Dans” på TV2, hvor hun dannede par med Silas Holst.

CLAUS HASSING

Han har en solistuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium og har et hav af koncerter i bagagen. Claus har gennem flere år arbejdet med mange store danske artister og er selv frontfiguren i det succesfulde danske band ”Bryan Adams Tribute”.
I 2008 medvirkede han i Det Danske Melodi Grand Prix med sangen ”Come On Over”, sammen med sin daværende kone Anne-Marie, og i 2010 nåede han til den sidste Bootcamp i X-Factor, inden produceren Nikolaj Steen sendte ham hjem med ordene: ”gå hjem og lav det, du er bedste til”. Claus har også deltaget i ”Voice – Danmarks Største Stemme” på TV2 og i Stjernetræf på DK4.
Claus udgav i 2014 sit debutalbum ”Open Your Heart” som bl.a. er lavet i samarbejde med nogle af folkene bag den store amerikanske sanger og guitarist John Mayer.