Til november besøger Nordkraft Big Band Gug- og Gistrup Skole. Det gør de i arbejdet med at udbrede bigbandmusikken til en bred befolking.

Det primære formål er, at aktivere og engagere skolebørn i 3.-5. klasse i musikken. De skal ikke bare høre en koncert – de skal være en del af bigbandet og være med til at skabe koncerten. Det sekundære formål er, at skabe synlighed omkring bigbandmusikken og sikre dennes udbredelse til et bredt publikum“, siger Peter Lund Paulsen, manager i Nordkraft Big Band, og fortsætter: “Materialet er af høj kvalitet og målrettet børnenes aldersgruppe, hvorfor vi forventer, at give børnene og de pårørende en kæmpe oplevelse! Vi ved fra tidligere samarbejder at børnene vokser ved mødet med den levende musik og i samarbejdet med et professionelt bigband – og det er lige præcis det der er vores ønske.

Se hvor vi spiller skolekoncerter

Projektet støttes af Kultur-Playmaker puljen i Aalborg Kommune, og derudover er Nordkraft Big Band i 2017 støttet af Aalborg Kommune, Statens Kunstfond og Spar Nord Fonden.