Nordkraft Plays Mintzer (CD)
Nordkraft Big Band & Bob Mintzer
Kr. 90,00 (+ fragt) KØB

I maj 2017 besøgte Bob Mintzer Nordkraft Big Band. Instruktionerne var, at musikken skulle være en god blanding af Mintzers egne kompositioner og arrangementer, og at han selv skulle være både solist og dirigent på projektet.
Det var en stor oplevelse at arbejde sammen med Bob Mintzer og han har sat sit tydelige præg på bigbandet. En af koncerterne blev optaget og materialet var af så god kvalitet, at vi besluttede at udgive det. Den idé var Mintzer helt med på og han introducerede os for Rich Breen (US), der har stået for mix og mastering. Nu er CD’en færdig og vi håber i vil nyde den!

 

 

Vi Vil Ud (CD)
Nordkraft Big Band – sange af Martin Granum og Helle Henning
Kr. 100,00 (+ fragt) KØB

Nordkraft Big Band har et ønske om, at give skolebørn i 3.-5. klasse en kulturoplevelse ud over det sædvanlige. Derfor fik vi i 2013 Helle Henning og Martin Granum, begge vindere af Årets Danske Børnesang, til at skrive nogle børnesange til bigbandets “Skolekoncert-projekt”. Vi har siden haft stor succes med projektet på flere skoler i Aalborg Kommune og i 2016 fik vi indspillet og udgivet materialet.

Der er ligeledes udgivet en bog på forlaget Dansk Sang med noder, tekster og opgaver til brug i skolernes musikundervisning (se mere her).