Den amerikanske stjerne-guitarist Robben Ford gæster Danmark i selskab med det fantastiske Nordkraft Big Band.

Se hvor vi spiller koncerter

BLUES I VERDENSKLASSE
Det bliver en blueskoncert i verdensklasse, når denne levende legende slår sig løs, ledsaget af det yderst velspillende, 17 personer store, bigband under ledelse af Jesper Riis.

Koncerten tager udgangspunkt i Robbens eget materiale, tilsat Nordkraft Big Bands dynamiske og farverige lyd, men musikken bringer os også forbi nogle af Robben Fords egne musikalske forbilleder.

Robben Ford er en af verdens mest anerkendte guitarister. Han er bedst kendt som en fremragende bluesmusiker, der trækker autentisk på hele den amerikanske musiktradition, men han ejer samtidig en eksemplarisk evne til at tilpasse sig en stor vifte af andre musikalske genre. Fem gange er Robben Ford nomineret til en amerikansk Grammy, og han har spillet med et hav af artister, som Joni Mitchell, Miles Davis, Bob Dylan, John Scofield og mange andre.

Tilbage i 2013 gæstede Robben Ford for første gang Nordkraft Big Band, til det der skulle blive en stor succes. Sammen spillede de koncerter i hele landet og høstede mange roser. Nu er de igen samlet og spiller en lille koncertturné i det nordlige Danmark.

Robben Ford på Vendelbohus 23 nov. 2013 (88)